SOALAN LAZIM

1. Berkesan ke?

Setakat hari ni pengguna yang dah menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair serum memberikan feedback yang amat positif setelah menggunakannya. Founder Tyzara sendiri sudah menggunakannya dan hasilnya amat memuaskan. Anda boleh membaca testimoni pengguna diruangan Testimoni.

2. Berapa lama tempoh diambil untuk melihat keberkesanan atau perubahan selepas menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum?

Berapa lama tempoh diambil untuk menampakkan kesan bergantung kepada penerimaan kulit kepala setiap individu. Setiap individu mengambil masa yang berbeza untuk menampakkan kesan.

Berdasarkan feedback pengguna, ada yang menunjukkan kesan dan perubahan dalam masa 1-3 hari. Ada yang mengambil masa 3-5 hari dan ada yang dalam 5-7 hari. WALAUBAGAIMANAPUN, kesan dan perubahan boleh dilihat hanya dengan penggunaan SEBOTOL sahaja. Yang paling penting adalah anda hendaklah menggunakannya dengan konsisten dan mematuhi panduan cara penggunaan yang betul yang akan diberikan selepas anda menerima Tyzara Shampoo Soya dan Tyzara Hair Serum.

3. Siapa yang boleh menggunakan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum?

Tyzara Shampoo Soya boleh digunakan oleh semua lelaki dan perempuan. Bagi kanak-kanak dibawah umur 2 tahun tidak sesuai untuk menggunakannya.

Tyzara Hair serum boleh digunakan oleh dewasa dan kanak-kanak.

4. Adakah Tyzara Shampoo Soya diluluskan oleh KKM?

Ya. NOT170501467K

5. Apakah bahan-bahan yang digunakan bagi menghasilkan Tyzara Shampoo Soya?

Sila klik pada ruangan “Keterangan Lanjut” Shampoo Soya dan Hair Serum di halaman utama.

6. Apakah kegunaan dan kelebihan Tyzara Shampoo Soya & Tyzara Hair Serum

Sila klik pada ruangan “Keterangan Lanjut” Shampoo Soya dan Hair serum di halaman utama.

7. Macam mana nak Order?

Sila Klik pada ruangan “Beli Sekarang” di halaman utama.

8. Yang mana perlu saya guna Tyzara Shampoo Soya / Tyzara Hair Serum / kedua-duanya sekali?

Anda mempunyai pilihan sama ada ingin menggunakan Tyzara Shampoo Soya sahaja bagi merawat masalah rambut anda atau hanya menggunakan Tyzara Hair Serum sahaja.

Sekiranya anda ingin mendapatkan hasil/kesan yang terbaik, kami mengesyorkan anda untuk menggunakan kedua-duanya sekali.

9. Ada apa-apa kesan sampingan tak?

Setakat hari ini, setelah beribu pengguna Tyzara menggunakannya termasuk Founder sendiri, tiada kesan sampingan yang dialami.

10. Berapa lama tahan penggunaannya?

Tyzara Shampoo Soya (100m), jika mematuhi panduan penggunaan yang diberikan, cukup untuk sebulan penggunaan. Manakala Tyzara Hair Serum (15ml) bergantung kepada berapa panjang rambut seseorang. Sekiranya digunakan menurut panduan yang diberikan ia cukup untuk kegunaan selama 2 minggu atau lebih.

Tyzara Shampoo Soya (200ml) , jika mematuhi panduan penggunaan yang diberikan, penggunaan lebih daripada sebulan. Manakala Tyzara Hair Serum (30ml) bergantung kepada berapa panjang rambut seseorang. Sekiranya digunakan menurut panduan yang diberikan ia cukup untuk kegunaan selama 1 bulan atau lebih.